Klacht: Permanente loreal preference haarverf na 2 x keer wassen eruit

op 02 augustus 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vier weken geleden een donkerbruine haarverf gekocht van loreal preference. NA een keer wassen was de kleur al veel lichter. Ik heb lichte highlights en die waren meteen al zichtbaar. Ik heb er 17 euro voor betaald en maar 2 dagen plezier van gehad. Me haar is nu beschadigd door de kleurin en er zit nu geen bruine kleur mee in. Erg jammer en zonde van me tijd energie en geld.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of haarverf van een andere lijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door R.ciao