Klacht: Perm-ban onterecht

op 01 juni 2016 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag een Perm ban gekregen voor webcamsex, ik heb dus niks gedaan, ik werk op een habbo bedrijf genaamd “Europese politie of EP” en als er iemand nieuw is moet je die persoon toevoegen op een anoniem skype acc. Ik vraag dus zijn skype naam en nadien krijg ik een ban voor webcamsex ??

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag hebben dat de ban word weggehaald of een ban van 1 maand.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Habbo Hotel Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Habbo Hotel Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathan vdb