Klacht: Perla koffie pads

op 05 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij wil ik vragen hoe het komt dat mijn koffiepads steeds slechter worden . De koffie is net water . Als ik tien pads heb,dan zijn er 8 net water. Ik heb van alles geprobeerd . Nieuw koffieapp. Schoon maken ,de pads zo voorzichtig mogelijk erin leggen . Het is een drama . Jaren goed gegaan ,de beste smaak van alle pads en sinds een half jaar is het steeds slechtere geworden . Wat is daar de reden van? Het schuim laagje is ver te zoeken en mijn visite zit ook niet te wachten op een kopje slootwater.
AUB Help mij met het drinken vaneen beter kopje koffie .

In afwachting op Uw antwoord. Hetty van der Ham.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als U mij kan helpen met een beter en lekker kopje koffie. Net zoals het jaren is geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hetty van der Ham