Klacht: paysafekaarten werken niet

op 07 oktober 2017 over Beltegoed.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin deze week heb ik zoals vele malen, paysafekaarten aangekocht op beltegoed.nl. Alledrie werken ze niet en ik heb hiervoor beltegoed gecontacteerd op facebook. ze negeren me gewoon compleet tot ik klaagde in een post van hun en dus iedereen het kon zien, letterlijk 2 minuten daarna krijg ik antwoord op mijn bericht op facebook en vragen ze de order nummers. die geef ik door dit is ook al enkele dagen geleden, elke dag vraag ik hun hoe het zit maar ik word weer compleet genegeerd. ik zie aan andere posts op hun facebook pagina dat dit echt een plaag is bij hun. ik vraag mij dan ook af hoe zij een goede trustpilot score kunnen hebben.

Gewenste Oplossing:

Tenminste dat ik 3 werkende kaarten krijg. En als het kan een compensatie ook want dit is te belachelijk voor woorden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Beltegoed.nl in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht stressedout

10 maanden geleden - Ik heb nog steeds geen werkende kaarten en word opnieuw genegeerdt door hun. Dit is oplichterij gewoon.

Alle klachten die gemeld zijn door stressedout