Klacht: Paypal AVG misbruik

op 17 september 2018 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paypal account uit 2012, deze wil ik graag verwijderen, volgens de AVG wet heb ik recht op vergetenheid maar PayPal zegt omdat er nog een blokkade op de account zit deze niet te mogen verwijderen. Omdat ik na 6 jaar nog steeds geen oplosing voor de blokkade heb en deze ook nooit zal krijgen natuurlijk wil ik gewoon mijn account verwijderen en niet mijn gegevens in hun database hebben staan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer PayPal mijn account verwijderd heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door paypalavgmisbruik