Klacht: Pasta ziet er niet uit zoals het hoort.

op 17 augustus 2017 over Julia s Pasta in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik haal regelmatig bij julia’s Zwolle cs pesto pollo. En vandaag heb ik weer gehaald ik maak het open en het ziet er al gelijk anders uit , ik wil de kaas door de pasta roeren en hoe ik dat doe zie ik in het midden alle pesto op een hoopje en donker groen is , ik roer verder zie dat de kip die erin zit helemaal mals en roze (rauw) is. Dit is niet normaal dat ze dit zo meegeven aan klanten.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Julia s Pasta

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Julia s Pasta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ljj