Klachten over Julia s Pasta

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Julia s Pasta zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Julia s Pasta in de categorie Horeca

3 klachten gemeld
1.7 /10
12 stemmen
12

Tijdslijn

Voedselvergiftiging

Klacht van op 04 juni 2018 over Julia s Pasta in de categorie Horeca

Mijn vriendin heeft afgelopen zondag een zware voedselvergiftiging opgelopen door een pasta van julias op leiden centraal. Zij is nu doodziek zware krampen in de maag en darmen we zijn gister al naar het ziekenhuis geweest. Door dit geintje kan... Lees meer

De titel zegt het al. Ik dacht even lekker buiten de deur te eten. Nieuwe seizoens pasta proberen met pompoen, de walnoten lus ik niet dus nam ik extra rucola bij waar je voor betaald. Ik was moe en had... Lees meer

Vandaag omstreeks half 6 heeft mijn vrouw op Utrecht Centraal een Julia\'s pasta besteld en, helaas, opgegeten. Dat doen we 1 of 2 keer per jaar hooguit en normaal is het gewoon goed. De \'extra groente\' aanbieding klonk aantrekkelijk, maar in... Lees meer