Klacht: Pas op voordat je de voucher koopt!!!!

Arne Oosterbaan op 20 november 2022 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voordat je deze voucher aanschaft let op het volgende. Waarschijnlijk staat het in de voorwaarden, maar ik denk dat velen dit niet lezen zoals wij dat ook niet gedaan hebben.
Je moet eerst de voucher betalen om vervolgens erachter te komen dat je deze nauwelijks kunt inwisselen. De procedure is als volgt:
– je moet eerst de voucher kopen voordat je kunt inzien of data beschikbaar zijn
– dan ga je naar de site
– vervolgens mag je uit de eerst volgende 28 dagen een datum kiezen, wat betekent dat het weekend niet/nauwelijk te boeken is
– daarna kun je pas naar een hotel van keuze
We zullen zien of we de voucher nog kunnen gebruiken. Wij wilden hem 10 dec inwisselen, maar deze datum is helaas niet beschikbaar. We zullen dus elke dag of week moeten kijken of er iets beschikbaar is naar onze gading. De kans is dus groot dat je de voucher voor niks koopt.

Gewenste Oplossing:

Dat we ons geld terugkrijgen, omdat wij deze voucher gekocht hebben om in te wisselen op datum 10 dec. i.v.m. een bezoek aan het Dickens festival. Aan een andere datum hebben wij niets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arne Oosterbaan