Klacht: Parkeren AH.nl auto

op 28 september 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Donderdagochtend 23 sept om 7.30 u kon ik niet weg met m’n auto omdat er een bezorgwagen van AH.nl voor stond, terwijl er 5 meter verder genoeg parkeer ruimte was. Tevens had de chauffeur gewoon kunnen inparkeren ipv zijn auto voor andere personen auto’s neer te zetten. Ik heb 5 min. Moeten wachten voordat ik weg kon, hierdoor kwam ik vertraagd op mijn werk. De chauffeur deed erg nonchalant. Kenteken 3-vsj-86. Andere passerende auto’s kwamen ook erg lastig langs deze bestelwagen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het prettig vinden dat de chauffeur gewoon parkeert, ipv zijn auto zomaar ergens neer zetten wat het overige verkeer hinderd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geirriteerde mevrouw