Klacht: parfum ruikt niet

op 30 mei 2021 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goededag op aanraden van medewerker ici paris alien hervul gekocht inplaats van steeds nieuwe fles ik gebruik dit luchtje al.jaren en deze ruik je na 5 uur nog nu de fles laten vullen en ruik je na 10 min gewoon helemaal niets meer ik zou reactie terug krijgen maar niets dus weg geld nooooit meer baal hier echt van en geen goede recklame voor hun

Gewenste Oplossing:

andere fles koop nooit geen hervulbaar meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dominique wegman