Klacht: Parfum besteld nog niet binnen

op 27 september 2016 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op de nacht van vrijdag op zaterdag de parfum Zadig en voltaire besteld. Ik heb geen bevestiging gehad. Ik kan niet inloggen op mijn iciparis account en weet dus ook niet wanneer mijn pakketje wordt afgeleverd bij de ici paris winkel in het centrum van Breda ! :dit vind ik ZEER slecht het is nu bijna woensdag en ik heb nog niks vernomen van ici paris

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn parfum krijg !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Megan201