Klacht: Pall mall alpine

op 11 september 2018 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nu al het 3 de pakje waarvan er meerdere sigratten zo van de filter af vallen bij pakken van de sigaret uit het pakje! Deze kwaliteit ben ik niet van jullie gewend en ik heb er ook flink de balen van dat ik inmiddels ( over 3 pakjes verdeeld ) al 11 sigaretten weg heb kunnen gooien. Ik heb er een foto van gemaakt en wil u deze best toesturen.

Met vriendelijk groet Wendy van den Dolder

Gewenste Oplossing:

Een nieuw pakje pall mall menthol sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wendy2210