Klacht: Pakketje te laat en niet compleet

op 30 september 2017 over Intertoys in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,
Ik heb 2 weken geleden fifa 18 gekocht,
Nu was eindelijk de datum aangekomen dat het spel uit kwam en binnen zo komen.
Ik heb gister (29-9-17) heel de dag gewacht, nu bleek het dat intertoys het pakketje niet heeft doorgegeven, dus moest ik tot de volgende dag wachten, nu heb ik het pakketje binnen, het zou ingepakt en al zijn, niet ingepakt en nog steeds laat, erg vervelend want het was een cadeautje voor een verjaardag nu is het cadeautje en te laat en niet ingepakt.

Gewenste Oplossing:

N.V.T.P

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Intertoys

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Intertoys nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meganjoyz