Klacht: Pakketje niet geleverd

op 24 juli 2017 over Amazon in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakketje zou normaal gezien de 18e juli aankomen maar is nog steeds niet aangekomen ik ben daarjuist naar het postkantoor van Deurne Zuid gegaan en ze zeiden. Dat het al was aangekomen maar blijkbaar dus niet dus moest ik naar de klanten dienst van Bpost Bellen en zij zeiden dat ik Amazon moest contacteren omdat er blijkbaar iets mis was gelopen PS: ik zou normaal 2pakketjes moeten gekregen hebben maar ze zijn allebei niet aangekomen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ahmed Chihi