Klacht: Pakket wordt niet geleverd

op 28 september 2016 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21-09-2016 in de winkel in Leidschendam een parfum gekocht. Deze zou thuis worden bezorgd. Echter was er iets mis gegaan met het adres, maar dit zou (na veel bellen) geregeld worden.

Nu is volgens ICI paris op 24-09 het pakket bij ons thuis bezorgd. Echter dit is niet gebeurd, maar bij hen staat van wel. Conclusie: het pakket is zoek. Het gaat hier om een parfum van 104 euro, dus ik vind dit wel vervelend. Er is nu weer een \\\\\\\’intern onderzoek\\\\\\\’ gestart, maar ik vrees dat daar niks uit gaat komen. Derhalve hier mijn klacht.

Gewenste Oplossing:

Ik danwel het parfum krijg, danwel mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CobydeJ