Klacht: Pakket word maar niet bezorgd

op 09 juli 2021 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakket was op 6 juni in Nederland en zou bezorgd worden. Ondertussen is mijn pakket 2x vermist geweest, heeft de verzender 2x een claim ingediend en heb ik 6x een bezorgmoment gehad waarop niemand kwam. Ik zal al deze keren wel thuis te wachten. Gister zou het pakket dan echt eindelijk komen volgens de klantenservice van de UPS. Uiteraard heb ik ook gister niets ontvangen. Ik heb ook geen bericht ontvangen met een reden waarom niet. Ik wordt er heel moedeloos van.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mij pakket ontvangen en eens een beetje service van de UPS.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

UPS

Heeft op 09 juli 2021 om 16:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Iris 76