Klacht: pakket terug verzonden, maar mijn geld terug gekregen?

op 25 juni 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vier weken geleden een bestelling op boohoo.com geplaatst. Waaronder een rode jurk die te strak uitviel. Heb deze drie dagen later volgens de regels van de site teruggestuurd. Maar heb mijn geld nog steeds niet teruggestort gekregen? Alle papieren en het ordernummer, heb ik meegegeven in het pakketje zelf dus die heb ik niet meer.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn geld terug word gestort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door noasoekhlal