Klacht: Pakket nog steeds niet geleverd

op 14 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 29 november heb ik een bestelling gedaan en op 3 december werd het verzonden. Zou 9 december geleverd worden maar nog steeds niets binnen gehad, het pakketje is zelfs nog niet eens in Nederland! Heb contact met DHL gehad vandaar. Ook de track and trace geeft nog steeds 9 december aan als leverdatum en ik heb ook geen mail gehad over enige vertraging. Ik ben hier heel boos om omdat ik het optijd besteld heb en het nodig had voor mijn gala morgen. Ik bestel er nooit meer!!!

Gewenste Oplossing:

Als het pakketje nog optijd zal komen en een vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Clwvdm