Klacht: Pakket niet ontvangen

op 09 augustus 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Besteld pakket zou donderdag 3 augustus of vrijdag 4 augustus bezorgd worden. Uiteindelijk liep dit vertraging op en werd het bezorgingsmoment dinsdag 8 augustus tussen 13:00 uur en 15:00 uur volgens de Track en Trace code van Post NL. Na de hele middag thuis te zijn en geen pakket te hebben ontvangen, kwam ik erachter dat er was aangegeven dat het pakket om 15:14 bezorgd zou zijn geweest. Ook bij de buren was het pakket niet bezorgd. Post NL heeft mij gezegd nog 5 werkdagen af te wachten, maar ik zou graag willen weten waar mijn bestelling is en deze nog aankomt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn pakket deze week nog binnenkomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door akki.evers