Klacht: Pakket niet ontvangen.

op 28 september 2016 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanwege werk was ik de laatste tijd weinig thuis (ik woon in Delft en het werk was in Amsterdam), hierdoor was ik er alleen in de weekenden. Ik had eerder een telefoontje ontvangen van LightInTheBox.com en dit ging over zij het naar mij toe gingen sturen via UPS. Ik vertelde dat ik er vaak niet was. De man zei dat ik dan een kaartje in de bus zou krijgen met instructies (afgeleverd bij buren of accespoint). UPS heeft het 3x geprobeerd te bezorgen, op het laatste kaartje stond een accespoint maar daar was het niet. Nadat ik eindelijk tijd had om op het Internet te gaan stond er op de UPS-site dat er contact met mij opgenomen zou worden, dit is niet gebeurd. Na weer een week werk ben ik opnieuw gaan inloggen en nu ook bij LightInTheBox.com, nu las ik een bericht dat ik het pakket nog voor een bepaalde datum moest claimen anders zou het worden vernietigd (de datum was verstreken). De invoerrechten moesten ook nog betaald (48 euro). Ik ben gaan bellen met UPS waar ik te horen kreeg het pakket nog niet is vernietigd maar dat LightInTheBox.com de opdracht er opnieuw in moet zetten, zodat ze het alsnog kunnen versturen. Op de website van LightInTheBox.com staat geen telefoonnummer dus kon ik dat niet doen. Ik kon alleen mailen. Ik heb gisteren een reply ontvangen dat het pakket wel is vernietigd en het probleem is “opgelost”, wel dat ik moet betalen en hiervoor mijn “Paypal” account voor in de gaten moet houden. Dit is geen stijl.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn pakket heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Bericht van Light in the box

1 jaar geleden - geeft u ons uw bestelnummer svp, dan zullen wij dit doorgeven aan de betreffende afdeling ,mvrgr

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht RogervD

1 jaar geleden - Ik ben er samen met Light In The Box uitgekomen en heb het volledige bedrag teruggekregen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Light in the box

Heeft op 28 september 2016 om 12:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door RogervD