Klacht: Pakket niet ontvangen

op 23 juli 2016 over trigion in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de track and trace app van Post.nl zou mijn pakket, waarvan ik in eerste instantie geen bericht van aankomendebezorging zag in de app, 15/07-2016 bezorgd zijn. Ik heb mijn pakket nooit gehad er lag ook geen briefje in de brievenbus. Ik ben hier laaiend over, in het pakket zit mijn nieuwe uniform van werk

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket bezorgt zou worden en de betreffende bezorger wordt aangesproken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over trigion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over trigion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tessa58