Klacht: Pakket niet compleet en geen contact te krijgen

op 27 december 2017 over Deals4sale.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schoenen besteld .. maar geen zolen erin. Wat moet je met schoenen zonder zolen.. meteen een mail gestuurd. Maar al meer dan een week geen reactie. Ook paar x gebeld en je krijgt een bandje op dit moment is het erg druk. Belt u later nog eens. Wil de schoenen terug sturen maar als ik de klachten zie durf ik ze niet te sturen bang dat ik mijn geld niet terug ga krijgen gaat toch om.een bedrag van 139.95.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of een maat kleiner met zolen natuurlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Deals4sale.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mike L