Klacht: Pakket niet bezorgd

op 26 mei 2017 over Fadello in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling zou bezorgd worden tussen 18:00 en 22:30. Wachten, wachten, en nog eens wachten, maar er is niets gekomen. Uiteindelijk kreeg ik om 23:15 op de bestelstatus dat het pakket niet bezorgd kon worden en dat ik de leverancier moest bellen. Wat een zootje, zo kun je beter geen diensten leveren. De hele avond voor niets thuis gebleven.

Gewenste Oplossing:

Ik weet het even niet meer. Ben even te teleurgesteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fadello

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fadello nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Teunvdplas