Klacht: pakket kwijt

op 24 juni 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn telefoon opgesturd via kialapunt.nu zegt telfort pakketje niet binnrn heb gekregen terwijl kialapunt wel zegt.nu is er geld van de rekenig afgeschreven als boete..kiala punt zegt telfort moet contact opnemen telfort zegt dat ze het niet doen.pakketje kwijt en ik zit hier met een ontvagdtbewijs.niemand helpt mij. Wordt van jastje naar de muur gestuurd.telfort heeft de telefoon neergelegd en wilde mij niet horen en willen mijn klaht niet aan nemen.voor mij nooit meer telfort.onbeshofte mensen die daar werken nooit meegemaakt zo.

Gewenste Oplossing:

Als zij aangeven dat pakket inderdaad daar kwijt is geraakt en dat ik de boete niet hoeft t betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tweeling201177