Klacht: Pakket is zoek??

op 04 augustus 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag een parfum besteld op de site van ici Paris xl, in de levering informatie staat er vermeld zaterdag besteld is dinsdag in huis. Nu zijn we vrijdag en nog steeds niets ontvangen, had een trackingscode gekregen via mail en daar staat al sinds maandag ‘klaarmaken door afzender’. Daarnet bel ik naar de klantendienst die vraagt m’n ordernummer niet en zegt gewoon droogjes ja het zal een foutje van Bpost zijn verneem ik , is ze verder nog iets? Terwijl Bpost altijd netjes doorgeeft wanneer iets is binnengebracht via de tracking. 1 x dat ik daar iets bestel maar nooit meer, heel slechte service !

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn mocht ik gewoon mijn betaald parfum in de winkel op te halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yasmina1994