Klacht: pakket gewoon voor de voordeur achter gelaten.

op 18 september 2018 over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Logistiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bij aankomst ‘savonds bij mijn huis vond ik een pakket besteld bij Westfalia (ook niet doen!) bij mijn voordeur, zonder ook maar enige aankondiging in de vorm van een email of wat dan ook. Iedereen had het mee kunnen nemen, echt te schandalig voor woorden! het pakket zat ook vol met GLS tape, dus er was duidelijk iets mee gebeurd…

Gewenste Oplossing:

ander vervoersbedrijf gebruiken..

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over General Logistics Systems (GLS)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over General Logistics Systems (GLS) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jess555