Klacht: pakket gekregen en niet besteld

op 02 mei 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op fb had ik een advertentie geopend om te zien wat de detox pleisters kosten,hiermee moest ik mij inloggen,ik heb dit gedaan maar toen ik de prijs zag heb ik afgesloten vond dit wat kostelijk. Een dag erna krijg ik een email dat mijn pakket verzonden is. Nu moet ik dit retourneren maar ben niet van plan die kosten te betalen en dit heb ik ook via mail aan de luxstyle meegedeeld.

Gewenste Oplossing:

Ben benieuwd of ze een redelijke oplossing hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gnr