Klacht: overlast van claxonnerende chauffeurs

op 21 juli 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bijna iedere chauffeur ziet wel een aanleiding om medeweggebruikers met zijn claxon te corrigeren. Vooral op een drukke kruising (Maastricht, Stationsstraat/ Wilhelminasingel) waar alle stadsbussen langs komen Is dit in de zomer als de ramen open staan zeer hinderlijk.

Gewenste Oplossing:

Als het overbodige getoeter ophoudt !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

11 maanden geleden - Beste dritty, Niet leuk om te lezen dat je last hebt van claxonnerende bussen.Ik kan me voorstellen dat je dit niet prettig vindt. Om er een gerichte klacht van te kunnen maken heb ik een aantal voorbeelden nodig. Zou je aan kunnen geven wanneer dit voor het laatst is gebeurd, hoe laat, welke lijnen aan het toeteren waren en in welke richting de bussen zijn gereden? Zodra ik deze info heb ontvangen geef ik je klacht intern door in de regio zodat het met de desbetreffende chauffeurs besproken kan worden. Met vriendelijke groet, ^LH\ Arriva Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 04 augustus 2017 om 17:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste dritty,

Helaas hebben we tot op heden nog niet de benodigde informatie van jou ontvangen om de klacht door te kunnen sturen naar de regio. Daarom wordt de klacht afgesloten.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door dritty