Klacht: Geen Factuur Met Betalingsinstructies Bij Pakje Van Bestelling.

op 05 februari 2018 over Overige websites in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Mevrouw En Meneer.
Hierbij Verzoekende, Dat Men Op 10 Januari 2018 J.L. Een Bestelling Heb Gedaan Op De Website Van Girav.nl Long Fit Het Gaat Hierbij Om Een Lange T-Shirt Kleur Zwart Van Het Merk Girav Model: Cannes, Black – L/XLF Maat XL Extra Lang Met Korte Mouwen Maar De Ellebogen bedekt En Extra Lang En Broekriem Hoogte Bedekt. Ordernummer: 6742947 En Referentie: GIR100315417 Deze Is In Goede Orde Ontvangen, Op De Website Heb Men Aangegeven Voor Achteraf Betalen, Maar Nou Blijkt Bij Het Pakje Van De Verzending Van De Bestelling Geen Factuur Met Betaling Instructie In Te Zitten, En Omdat Er Op De Website Van Girav.nl Geen Account / Profiel Kan Aanmaken Met Je Gegevens Zodat Je Heel Overzichtelijk Je Bestellingen En Facturen En Betalingen Kan In Kijken En Een Eventuele Openstaande Factuur Met iDEAL Kan Betalen Kan Doen, Is Nu De Vraag Waar Deze Factuur Met De Betaling Instructie Nou Gebleven Is En De Vraag Waarom Men Op Girav.nl Geen Account / Profiel Kan Aanmaken, En Waarom Men Niet Gewoon Normaal Met iDEAL Kan Betalen.
Laat Mij Dus Even Weten Hoe Dit Zit En Stuur De Factuur Met Betaling Instructie Alsnog Even Op Omdat Deze Kwitantie / Recue Openstaat En Graag Alsnog Zou Willen Afrekenen, Betalen, Overboeken, Overmaken, Overschrijven En Over Hevelen En Doorgeven Van Het 1 Naar Het Ander.
Hierbij Hopende Kunt U Hierin Zo Spoedig Mogelijk Tegemoet Komen, En Ziet Men Dan Ook Uw Bericht En Uw Reactie, Zo Spoedig Mogelijk Tegemoet.
Hierbij Bijvoorbaat, De Vriendelijke Groeten Van De Ondergetekende Alvast.
Ondergetekende Meneer Erwin Uit Amsterdam.

Gewenste Oplossing:

Hierbij Is Men Pas Tevreden, Als Girav.nl Long Fit Men De Factuur Met Betaling Instructie Van Bijbehorende Bestelling Met Ordernummer: 6742947 En Referentie: GIR100315417 Van 10 Januari 2018 J.L. Alsnog Op Stuurt Omdat Deze Nog Openstaat.
En Men Is Pas Tevreden Als Men Duidelijk Is Over Het Feit Waarom Men Op Girav.nl Long Fit Geen Account / Profiel Kan Aanmaken, Want Als Men Een Account / Profiel Hebt Kan Je Heel Gemakkelijk Je Gegevens Bijhouden En Zodat Je Heel Overzichtelijk Je Bestellingen En Facturen En Betalingen Kan In Kijken En Een Eventuele Openstaande Factuur Met iDEAL Kan Betalen.
En Dat Lijkt Men Voor Iedereen Veel Overzichtelijker.
Hierbij Hopende, Kunt Uw Hierin Tegemoet Komen En Ziet Men Dan Ook Uw Bericht En Uw Reactie Zo Spoedig Mogelijk tegemoet.
Hierbij Bijvoorbaat, De Vriendelijke groeten Van De Ondergetekende Meneer Erwin Uit Amsterdam.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Overige websites

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Overige websites nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Meneer Erwin Leeuwerink

1 jaar geleden - Opgelost

Reactie van de melder van de klacht Meneer Erwin Leeuwerink

1 jaar geleden - Afgesloten door melder

Alle klachten die gemeld zijn door Meneer Erwin Leeuwerink