Klacht: overgeboekt niks gekregen

op 14 juni 2016 over iDEAL in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij etsy wat gekocht ging naar ideal scherm en 14,28 afgerekend. Maar ik kon niks downloaden. Het gaat om rekening nummer NL27RBOS 0759952930 . Daarna kwam ik weer terug in betaal scherm, maar bedrag is wel van mijn rekening geschreven en mijn product staat nog steeds in de winkelwagen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over iDEAL

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over iDEAL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yvon3388