Klacht: Over volle bussen lijn 59

op 08 september 2016 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste synthus,

Ik wil graag een klacht melden, de klacht betreft buslijn 59 tubbergen naar haaksbergen. S’morgens van half 8 tot half 9 zijn de bussen al in weerselo vol waardoor het onmogelijk is om via deze buslijn op tijd op school te komen, aangezien de er geen andere buslijn in de regio richting hengelo gaat wil ik u vragen om in deze kwestie te kijken en hier hopelijk iets mee te doen.

Met vriendelijke groet,

Sam Kemna

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn wanneer synthus met een gepaste oplossing komt, bijvoorbeeld een extra bus tussendoor of een aangepast schema.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samkemna