Klacht: over de datum

op 21 juni 2016 over Zaanse Hoeve in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Halllo, onlangs kocht ik bij dd ah in erp een pak melk van de zaanse hoeve.
Tot mijn grote teleurstelling was de pak melk nog maar 1 dag houdbaar.

Ik kocht de pak op 19 juni, en toen ik thuis kwam, stond er op de pak een datum van 20 juni, namelijk 1 dag later.

Normaal kijk ik niet of nauwelijks op de data van de pakken, dus dit was wel een enorme tegenvaller toen ik thuiskwam. Ik pakte de eerste pak melk aan de voorkant, waarna ik er thuis achterkwam dat deze nog maar 1 dag houdbaar was.

Dit vond ik enorm teleurstellend, en ik had in feite een product gekocht dat al binnen 12 uur over de datum zou geraken. Wat een geldverlies. En een vervelende bijkomstigheid is dat ik de melk meteen weer moest weggooien, terwijl ik daar gewoon wel geld voor heb betaald.

Groeten, Robby van den Heuvel

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe pak melk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zaanse Hoeve

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zaanse Hoeve nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robby0492