Klacht: over de datum

op 12 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

deze week heb ik in de jumbo achtse barrière een zakje olvarit friends broccoli,aardappel,kip gekocht. Toen ik deze zojuist wilde opwarmen voor mijn dochter zag ik dat de houdbaarheidsdatum 31/03/2016 was. Als het nou een paar dagen zou zijn,oké maar ruim 3 maanden vind ik niet meer kunnen. Mijn dochter had hier goed ziek van kunnen worden. Ik vind dat niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

In ieder geval vergoeding van deze voeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Reactie van de melder van de klacht Shenna van der Steen

1 jaar geleden - Ik heb nog een foto als bewijs als jullie dat willen? mvg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shenna van der Steen