Klacht: OUTSPOT is CORRUPT bij TERUGZENDING

op 16 december 2017 over Outspot in de categorie Adviezen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens OUTSPOT heb je herroepingsrecht, waarbij je een product mag terugsturen binnen de veertien dagen. Echter moest ik dit op eigen kosten naar het buitenland terugsturen, die mij meer zou kosten als het product zelf, wat ik dan toch maar deed, weliswaar zonder de dure optie van het volgen van de zending. En zo geschiede; volgens OUTSPOT is
mijn product nooit aangekomen, en kunnen ze niets meer voor me doen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn 24,95 Euro terug van aankoop afstandsbedieningen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Outspot

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Outspot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BERRYBEC