Klacht: Oude schade op mij verhalen

op 18 februari 2018 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 08-02-2018 heb ik een auto gehuurd bij Goldcar. Ik woon sinds afgelopen mei in Spanje en Goldcar heeft me al vaker opgelicht mbt benzine, maar deze keer heeft Goldcar het enorm bont gemaakt!! Toen ik de auto ophaalde regende het, het was het donker en de auto stond krap geparkeerd tussen de andere auto’s. Ik zei tegen de medewerker van de Pick-up dat ik onmogelijk de schade kon zien aan het voertuig, dit was geen probleem zei deze man. Ik heb foto’s gemaakt van de auto om het zekere voor het onzekere te nemen. Bij het terugbrengen op 14-02 liep de medewerker, weer in het donker, direct naar de krassen toe op de auto, hij wist waar de krassen zaten. Ik vertelde dat deze krassen al aanwezig waren voordat ik de auto huurde en dat ik foto’s had om dat te bewijzen. foto’s waren volgens deze man geen bewijs en nu brengt Goldcar me meer dan 500 euro in rekening!!! Toen ik Goldcar vroeg om de vorige papieren waar de oude schade op vermeld stond wilden ze ook niet meewerken!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Goldcar de oude schade niet op mij verhaalt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TalithavanTellingen