Klacht: Order nooit ontvangen

Evded op 21 oktober 2020 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden heb ik voor een hoge waarde aan kleding besteld bij de Zara en nooit iets ontvangen tot op heden nog steeds niet. Als je Zara contact erover is het enige wat ze zeggen: ik zal het invoeren in uw dossier en verder doen ze er helemaal niks meer mee. Zogenaamd zou ik dan steeds een mailtje moeten krijgen maar ook dit is niet het geval. Nu de bestelling maar geannuleerd na een maand wat ik echt heel jammer vind want ik had de items echt heel erg leuk gevonden. Echt een slecht bedrijf als het gaat om online shoppen of helpen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon op tijd zoals er staat beschreven mijn order binnen krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Evded