Klacht: Order bevestiging

op 07 juni 2016 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4 kaartjes gekocht voor Doe Maar in de Ziggo Dome op 18 juni. Hiervoor is geld afgeschreven op mijn creditcard maar ik heb geen kaartjes of orderbevestiging ontvangen. Ik heb dit gemeld, met alle benodigde informatie, maar kreeg deze reply:

Dear Lotte,
We are contacting you regarding your order 0 for on .
Some of our security criteria has not been met so unfortunately your account with viagogo has been deactivated. This means that you will no longer be able to use our services.

Kind Regards,
Louise

Gewenste Oplossing:

Wat ik wilde is op de eerste plaats een orderbevestiging. Later bleek ook dat ik op de betreffende datum niet kan, dus wil ik de kaartjes graag cancellen. Omdat ik geen orderbevestiging heb, heb ik ook geen order iD en kom ik dus niet door de mailmenu's heen. Ook bellen kan niet zonder ID. Liefst will ik dus mijn geld terug, maar alleen al de kaartjes die ik heb besteld en betaald zou ook al heel mooi zijn.

Alle klachten die gemeld zijn door oppietwo