Klacht: opzegging in proefperiode

op 02 augustus 2017 over Usenet in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gebruik gemaakt van usenet proefperiode van 14 dagen, ik heb in die 14 dagen opgezegd en een email terug ontvangen dat ik heb opgezegd, nu heb ik die emails niet meer, ruim nogal fanatiek mijn inbox op vaak. Inmiddels krijg ik emails dat ik 95 euro moet betalen en ook dat ze mijn opzegging niet hebben ontvangen. Dat hun systeem zo in elkaar steekt, dat Als ik op de Juiste manier heb opgezegd, de betaalafdeling automatisch melding daarvan zou hebben gehad. Ik twijfel daar niet aan , maar ook niet aan het feit dat ik heb opgezegd. Hoe kom ik hier nu vanaf? Ik heb alleen in de proefperiode 1 keer gebruik gemaakt van Usenet.nl

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat ze mijn opzegging acceptere en me geen rekeningen sturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Usenet

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Usenet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jody53