Klacht: Opzeggen van de studie Social work.

op 22 december 2017 over NHA in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer,mevrouw.
Ik heb mij zelf opgegeven voor de opleiding Social Work en had me na een paar dagen bedacht omdat de studie niet erkend was. Ik heb gelijk een paar mailtjes gestuurd met de mededeling de studie te stoppen en heb ook gelijk de boeken terug gestuurd.Ik heb tot op heden nog geen bevestiging ontvangen. Ik heb de NHA gebeld en die zouden mijn klacht doorgeven en tot op heden heb ik geen bericht gehad. Ik wil de studie niet meer doen en wil een bevestig e-mail ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een bevestigingsmail ontvangen van jullie omdat ik me op tijd heb opgezegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar NHA over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door NHA in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat NHA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NHA

Heeft op 27 december 2017 om 11:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht van cursist via de telefoon contact met haar opgenomen. Samen met haar gekeken naar de cursus die ze retour heeft gestuurd. Van de retour ontvangst is een melding naar haar verzonden. Deze heeft ze helaas niet ontvangen. Telefonisch contact met haar gezocht en de melding nogmaals per mail aan de cursist verzonden.

Alle klachten die gemeld zijn door F.ben