Klacht: opzeggen abonnement

op 09 mei 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede middag,

Ergens in jan. heb ik mijn abonnement telefonisch opgezegd. Na veel vragen van jullie en antwoorden van mij, zou het geregeld zijn. 8 April zou de laatste krant in de bus vallen. Dat lijkt dus goed geregeld. Wie schetst mijn verbazing wanneer ik 12 april thuiskom en er kranten liggen in de brievenbus.
Spinnijdig bel ik de volgende morgen op en er wordt naar mijn klacht geluisterd. Maar… er is niets aan te doen, het telefoongesprek is niet terug te vinden en dus wordt er weer 3 maanden lang (nu weliswaar met onderbreking) een krant in mijn bus gedaan.

Gewenste Oplossing:

U zult me misschien kunnen begrijpen dat het enige waar ik tevreden mee zal zijn het onmiddellijk stopzetten van het abonnement is. Uiteraard zonder verdere bijbetaling.

Vanochtend ben ik overigens keurig te woord gestaan.

Met vriendelijke groet,
H.M.Veldhoven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door H.M.Veldhoven