Klacht: Opwaarderen en niks winnen.

op 22 augustus 2016 over Spelpunt Bingo in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Spelpunt is een site waarbij je munten kan kopen maar aangezien ik al een aantal jaren mee speel en niks win wat schandalig is.Er is deze week voor 400 euro opgewaardeerd en niks er voor terug gekregen.Ze doen super bingo ronde,s maar pikken daar gewoon je punten mee weg of laten de bingo op 1 en dezelfde naam vallen valt niet op toch?Ik wens dat zulke spelletjes site,s aangepakt gaan worden of er rekening mee houden dat iederen een keer geluk heeft en munten windt en ook voor degene die best wel met een bedrag opgewaardeerd hebben een compersatie voor terug komt een keer.
Ik hoor heel veel mensen hier over klagen en zijn vele mensen al weg gelopen bij deze site.

Gewenste Oplossing:

Ik zal pas tevreden zijn als ze een keer een comepastie geven over de verloren punten en het bedrag wat ik opgewaardeerd heb bij ze en anders dat ze goed aangepakt worden en de mensen niet kaal plukken.

Alle klachten die gemeld zijn door Dylliana