Klacht: Optimel puur

op 23 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben inmiddels bij 3 AH geweest in de regio (en daar moet ik ver voor rijden omdat wij in t buiten gebied wonen) en nergens verkopen ze meer optimel puur. Het lijkt of een nieuw product van Arla die plek heeft ingenomen.

Waarom? Heb ik net mijn kinderen volledig gewend aan een melk product dat niet te zoet smaakt, is het weg en blijven er alleen maar mierzoete opties over!?? Dat is echt geen gezonde ontwikkeling, dus nogmaals waarom 25 en meer smaken extreem zoet en niets wat redelijk neutraal is?

Gewenste Oplossing:

Er zijn zoveel soorten 'zoete' optimel in liter en groot gebruik verpakking, waarom niet eentje missen en daar optimel puur voor in de plaats behouden? Een veel gezonder alternatief!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Szoet