Klacht: oplichting via http://www.zumorobotwars.be/

op 06 juli 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 21 juni 2016 een paar adidas voetbalschoenen besteld via de website http://www.zumorobotwars.be/.

Ik vertrouwde het niet omdat de bevestiging van de verzending (en bijbehorende trackingcode) uitbleef. Ik heb meerdere e-mails verzonden naar service.judyann@hotmail.com dat ik afzie van de bestelling en dat ik mijn geld terug wil (heb hierover ook ICSCARDS over geïnformeerd).
Op deze email heb ik echter geen reactie gehad

Op dinsdag 5 juli heb ik uiteindelijk verkeerde (kunstgras) schoenen opgestuurd gekregen. Ik heb hier ook wederom een email over verzonden en heb hierover een email reactie retour gehad.

Hierin werd aangegeven dat de levering inderdaad niet goed was gegaan en dat ik tegen 35% korting een ander artikel mag uitzoeken, de foutief gestuurd kunstgrasschoenen hoefde ik niet terug te sturen??!

Ik heb gereageerd dat ik mijn geld terug wil.
Als ik nu probeer de site te benaderen is hij uit de lucht……..

Gewenste Oplossing:

Het bedrijf zou gewoon mijn geld terug moeten storten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brigittekloor