Klacht: Oplichting en misleinde verkoop

Avointerieurbouw op 17 februari 2021 over BEDRIJVEN-ONLINE.NL in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bedrijven-online.nl haalt je gegevens van bouwenverbouw af en plaatst deze op hun eigen website. Vervolgens bellen ze op met de vraag of je nog zaken met hun wil doen. Ik geef aan dit niet te willen. Vervolgens vraagt de dame of ik de uitschrijving wil bevestigen in een opgenomen gesprek. Hiermee ga ik akkoord.

In het eerste opgenomen gesprek begint ze heel snel te praten en verneem ik een bedrag van 300 euro waarop ik de vraag stel ik hoef toch niks te betalen?. Aangezien dit een uitschrijving is. Waarop de dame antwoord Nee u hoeft niet te betalen. De dame start vervolgens een nieuwe opnamen en begint snel te praten met de vraag of ik alles snap. Ik antwoord ja met de veronderstelling dat alles nu afgelopen is.

Begin deze week krijg ik echter een factuur van 300,- op de mat. Dus ik probeer te bellen naar bedrijf-online om uitleg te vragen maar krijg geen gehoor. Via de mail probeer ik ook contact te krijgen en daarop sturen ze me een reactie dat ik alles bevestigt heb, in de bijlage hebben ze een geluidsfragment van het telefoongesprek toegevoegd. In dat fragment hoor je de dame heel snel praten en als je goed luistert zegt ze een nieuwe periode en waar ik akkoord ga. Ze hebben dat gesprek heel misleidend gespeeld want ze halen het geluidsfragment uit de context weg. Op deze manier hopen ze dat je schrikt van het bewijsmateriaal en dat je hun factuur betaald.

Het zegt genoeg dat hier al zoveel klachten gemeld zijn. Dit is oplichting en misleidende verkoop en ik denk erover om aangifte te doen bij de politie, wat denken jullie?

Gewenste Oplossing:

Mijn gewenste oplossing is als de factuur van Bedrijven-online.nl ongeldig wordt verklaard en dat zij stoppen met andere bedrijven te oplichten

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEDRIJVEN-ONLINE.NL

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEDRIJVEN-ONLINE.NL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Avointerieurbouw