Klacht: Opleiding niet kunnen voortzetten

Joyant op 26 oktober 2022 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik doe de opleiding voor verpleegkundige met ggz uitstroom. Na 2 jaar bezig te zijn, komen ze met de mededeling dat de uitstroom ggz niet doorgaat, omdat er te weinig aanmeldingen zijn. Er is geen andere uitstroom beschikbaar, dus ze wisten het even ook niet meer.
Toen kwamen ze met het bericht dat ik de opleiding digitaal kan doen, maar dan moest ik opnieuw beginnen. Hier ging ik niet mee akkoord, dus zijn ze weer met het vraagstuk aan de slag gegaan en hebben deze bij een externe partij neergelegd. Na 4 maanden nog geen oplossing.
Nu hebben ze de opleiding helemaal stopgezet, omdat ik niet betaald heb. Ik heb op de verzoeken gereageerd, dat ik in een impasse zit en als zij mij de opleiding niet kunnen bieden ik mijn geld terug eis.

Gewenste Oplossing:

1. Ze activeren mijn account en komen met een oplossing, waarbij ik niet opnieuw hoef te beginnen.
2. We stoppen het en ze storten het reeds overgemaakte bedrag terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat LOI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

LOI

Heeft op 17 november 2022 om 09:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Joyce,
Excuses voor de late reactie. Ik zag dat u inmiddels al een mail heeft gestuurd naar [email protected]. Ik verwacht u binnenkort een inhoudelijke reactie te kunnen sturen.
Met vriendelijke groet.
Mark, LOI Webcare.

Alle klachten die gemeld zijn door Joyant