Klacht: Oplader Iphone werkt niet !

op 05 april 2013 over Laderwebshop.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1 Maart heb ik een oplader gekocht voor mijn Iphone, welke ik daags daarna netjes heb ontvangen. Echter bij het ingebruik nemen van de lader komt er in het display van mijn mobiel te staan “opladen wordt niet ondersteund met dit accessoire”. Helaas ben ik dus genoodzaakt een origenele oplader van Apple aan te schaffen. Op 6 maart heb ik, conform de voorwaarden, het pakketje voldoende gefrankeerd geretourneerd via het loket van de TNT, en zowel schriftelijk als via de mail gevraagd om terugstorting van het betaalde bedrag. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik mijn aankoop bedrag teruggestort hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Laderwebshop.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Laderwebshop.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Laderwebshop.nl

Heeft op 07 april 2013 om 00:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Email ons even dan kijk ik het na, want we hebben niets terug ontvangen met uw bestelnummer.

Alle klachten die gemeld zijn door Erik.