Klacht: Opheffen rekening lukt niet

Sandrak1969 op 23 februari 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al dagen mijn paypal rekening op te heffen. Maar dit lukt niet ik kan steeds maar niet inloggen ondanks de 2 controles. Die goed zijn gekleurd door paypal. Klantenservice bereiken lukt ook al niet. Ik wil gewoon mijn rekening sluiten. Help!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn rekening opgegeven is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sandrak1969