Klacht: opgezegd en toch elke mnd. geld afgeschreven

op 02 september 2018 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na mijn opzegging, is er toch elke maand geld ingehouden .En na contact met een van de medewerker heb ik gevraagd om een uitdraai van het opgenomen gesprek dit is al een maand geleden maar niets en totaal niets van een antwoord mijn lot is nu per augustus beeindigd maar dat van mijn echtgenote loopt nog steeds door ondanks opzegging van alle loten

Gewenste Oplossing:

als alles gestopt is

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hans.giroldi