Klacht: opgelet met LOI

op 27 mei 2017 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik raad het niemand aan om een opleiding bij LOI te volgen!! Heb zelf een HBO-Rechten gevolgd. Hun certificaten zijn ook enkel geldig binnen hun organisatie, dit is mij verteld door een ander regulier instelling. Vervolgens een aanvraag ingediend om gewaarmerkte bewijs te ontvangen voor mijn credits, krijg hier geen reactie op! De leerstof kwam niet overeen met de examens! Mijn bezwaren over de examenvragen werden ook niet in behandeling genomen!

Ze maken het ook extra moeilijk om een examen in te kijken, je moet helemaal naar Leiden en een afspraak inplannen. Bij reguliere opleidingen kan dit gewoon digitaal en je krijgt er ook nog feedback bij.
Ik word nu ook geconfronteerd met rekeningen voor nog een jaar studie te betalen (meer dan 3000 euro!!) , terwijl ik gestopt ben met me opleiding en begrepen heb dat ze mij alleen maar willen afzetten voor geld. Hun diploma is hierbij niks waard, want wat heb je aan certificaten die enkel bij de LOI zelf geldig zijn?! Ik waarschuw iedereen hierbij die een volwaardige HBO opleiding wil volgen, doe het niet! Het is echt beter om naar een regulier hogeschool te gaan of universiteit. NTI, NHA, LOI zien er in mijn ogen allemaal als oplichters uit. Ik ben er ook zeker van dat een diploma van hun niet eens serieus zal worden genomen op de arbeidsmarkt.

Dit was voor mij een heel slechte ervaring met veel teleurstellingen en ik wens dit niemand anders toe!

Het is vast wel een goede instelling voor gewoon een cursus te volgen, die enkel is bedoeld voor zelfontwikkeling.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het heel fijn vinden als ik geen kosten meer hoefde te betalen en een schriftelijk bewijs zou krijgen van door mij behaalde credits bij hun. Met een handtekening en stempel erop! Want een stempel ontbreekt op al hun certificaten en ik heb er best veel verzameld. Dit zie ik echter niet snel gebeuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Bericht van LOI

4 jaren geleden - Beste Lilija, Wat jammer om te lezen dat je zo over de LOI denkt en dat terwijl al onze HBO bacheloropleidingen NVAO-geaccrediteerde zijn. Om je klacht verder in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag een cursistennummer. Met vriendelijke groet, Patricia Namens LOI Webcare

Bericht van LOI

4 jaren geleden - Beste Lilija, Helaas hebben wij tot op heden nog geen reactie ontvangen van jou. Ik wil je laten weten dat wij jouw klacht zeer serieus nemen en je graag verder willen helpen, echter, heb ik daar wel iets van gegevens voor nodig om jouw situatie te bekijken. Ik hoor graag van je. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Thirza namens LOI Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat LOI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

LOI

Heeft op 14 juni 2017 om 12:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Lilija,
Helaas hebben wij tot op heden geen reactie meer van jou mogen ontvangen. Derhalve kunnen wij je ook niet verder helpen. Ik zal wegens die reden dit bericht sluiten. Mocht je nog vragen hebben, of alsnog met ons in contact willen komen, kan je eventueel ook telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice via 071-545 12 34.
Met vriendelijke groet,
Thirza
LOI Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door lilijaa90