Klacht: Openstaande rekening

op 20 maart 2017 over Health and Beauty Cosmetics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb een mailtje ontvangen van Hofmann&partners advocatenbureau in Amsterdam dat ik nog een openstaande rekening heb.. Blijkbaar van 2015 .. Ik heb enkele producten bij jullie aangekocht en dan stop gezet..

Nu plots moet ik nog een betaling doen, heb dit nagevraagd bij de bank, jullie hebben op verschillende tijdstippen dit zelf van de rekening afgehaald.. Dus is alles betaald geweest en toch heb ik nog schulden?

Ik heb ook opgezocht nr het advocatenbureau om zelf te bellen, omdat er geen telefoonnummer wordt vermeld?? Ook erg vreemd, op mail wordt ook niet gereageerd, ook vreemd!

Mijn dossiernummer is 193 734,heb ook al contact gehad met klantendienst, deze hebben mij doorverwezen nr jullie..

Graag reactie en verduidelijkheid over deze situatie!

Vriendelijke groet Gita

Gewenste Oplossing:

Graag duidelijkheid betreffende de opstaande rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Health and Beauty Cosmetics over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Gita Bosmans